Βιβλία

05/09/07
Κατηγορία: Βιβλία
Σύντομα αναμένεται να ισχύσει ο νέος κανονισμός Οπλισμένου Σκυροδέματος (Ευρωκώδικας 2) που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους οδηγούς για το σχεδιασμό των δομημάτων, γι' αυτό και η γνώση και κατανόησή του είναι μείζονος σημασίας για την ορθή εφαρμογή του στο σχεδιασμό των κτιρίων. Στο βιβλίο Από τον ΕΚΟΣ2000 στον νέο κανονισμό οπλισμένου σκυροδέματος ΕΥΡΩΚΩΔΙΚΑ 2 γίνεται κατ’ άρθρο σύγκριση των κανονισμών. Περιλαμβάνεται CD για ταχεία εύρεση των άρθρων και της αντιπαραβολής τους με αριθμητικά παραδείγματα. Ο Αριστείδης Παπαχρηστίδης είναι ανάμεσα από τους δημιουργούς των γνωστών προγραμμάτων πολιτικού Μηχανικού STRAD με σημαντικό αριθμό ανακοινώσεων σε Ελληνικά και ξένα συνέδρια.
03/01/07
Κατηγορία: Βιβλία

Γ. Βαδαλούκας

Το καλούπι της ζωής (ψυχολογια του beton) του Γιώργου Βαδαλούκα Πολιτικού Μηχανικού, είναι ένα δοκίμιο για τις σχέσεις των νόμων της μηχανικής με τους νόμους που διέπουν τις ψυχοδιανοητικές λειτουργίες. «... Έχει πρωτοτυπία, χιούμορ, ζωηρό αφηγηματικό ύφος, σωκράτεια διαλεκτική τεχνική και περιεκτικότητα ...» προλογίζει ο Γ. Ν. Χριστοδούλου Καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι εικόνες είναι της Δήμητρας Σιατερλή.

06/05/06
Κατηγορία: Βιβλία
Γ. Βαδαλούκας - Κ. Χονδροπούλου
Το "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ", αποτελεί ένα εγχειρίδιο - οδηγό, καθώς αποβλέπει στην κάλυψη των άμεσων αναγκών της προετοιμασίας των νέων πολιτικών μηχανικών, και τους οδηγεί σε μία πρώτη επαφή με την άσκηση του επαγγέλματος. Συνοδεύεται από cd με οπτικοακουστικό υλικό.

10/09/03
Κατηγορία: Βιβλία
Γ. Βαδαλούκας - Π. Θεοδωροπούλου
Βιβλίο και CD με παραμετρικά παραδείγματα, π.χ. φορτίο στέγης από άνεμο.
05/11/02
Κατηγορία: Βιβλία
Γ. Βαδαλούκας - Μ. Ντούπη
Εγχειρίδιο και CD με επιλεγμένες λεπτομέρειες σχεδίων μελετών εφαρμογής (dwg), έτοιμες για χρήση. Περιέχονται λεπτομέρειες ενισχύσεων, υποστυλωμάτων, τοιχωμάτων καθώς επίσης και γενικές λεπτομέρειες.
06/07/01
Κατηγορία: Βιβλία
Γ. Βαδαλούκας - Μ. Γεωργοπούλου
Ηλεκτρονική και έντυπη έκδοση του κανονισμού σκυροδέματος με τον σχολιασμό του. Συνοδεύεται από CD με `ζωντανά' παραδείγματα - προγράμματα εφαρμογής των διατάξεων σε αμφίδρομη επικοινωνία με τον χρήστη, για την πλήρη κατανόηση του κανονισμού.
04/22/01
Κατηγορία: Βιβλία
Γ. Βαδαλούκας - Μ. Γεωργοπούλου
Ηλεκτρονική και έντυπη έκδοση του αντισεισμικού κανονισμού με τον σχολιασμό του. Συνοδεύεται από CD με `ζωντανά' παραδείγματα - προγράμματα εφαρμογής των διατάξεων σε αμφίδρομη επικοινωνία με τον χρήστη, για την πλήρη κατανόηση του κανονισμού.
02/11/01
Κατηγορία: Βιβλία
Γ. Βαδαλούκας
Αναλυτικός οδηγός μελετών φορέων οπλισμένου σκυροδέματος με την εφαρμογή των νέων κανονισμών.
 
12/13/00
Κατηγορία: Βιβλία
Γ. Βαδαλούκας
Βασικές αρχές μόρφωσης και προδιαστασιολόγησης φορέων Ο.Σ.Συνοδεύεται από CD με το έμπειρο πρόγραμμα προμελέτης SMART LT.
 

Προηγούμενη σελίδα: Forum
Επόμενη σελίδα: FORUM